1
Evrokupovi

UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Koln 13.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ODREĐEN SUDIJA I ZA PARTIZANOV MEČ: Duel crno-belih koji može doneti proleće u Evropi sudi arbitar iz komšiluka!

Objavljeno: 25.10.22 u 14:17

Već je jednom delio pravdu na meču Parnog valjka.

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.45 časova igraju možda i odlučujući duel za prolazak u nokaut fazu Lige konferencija. Protivnik će biti Nica, a crno-beli će gostovati.

Prvi meč ova dva tima u Humskoj je završen rezultatom 1:1.

UEFA je odredila sudije za ovaj meč. Na centru će se naći mađarski sudija Ištvan Vad, dok će mu pomoćnici biti Vancel Tot i Ištvan Albert. Četvrti arbitar biće Adam Farakaš.

Vad će po drugi put suditi ekipi Partizana. Navijači crno-belih ga po dobrom pamte. Naime, Mađar je sudio revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona 2015. godine protiv Steaue.

Parni valjak je tada savladao Rumune sa 4:2, a posle 1:1 iz prvog meča to je bilo dovoljno za prolaz.

Na poluvremenu tog meča Partizan je gubio sa 2:1, ali je Vad u nastavku isključio igrača Steaue i time značajno olakšao posao crno-belima.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

  1. Nije iskljucio igraca da bi tako „olaksao posao Partizanu“, vec zato sto je taj igrac dobio 2. zuti karton (od cega jedan za skrivljen jedanaesterac).
    Znamo odlicno ko iskljucuje igrace, da bi se predsednikovoj miljenici olaksao posao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter