0
Evrokup

FOTO: EuroCup

‘MNOGO, MNOGO GREŠAKA U POSLEDNJEM KVARTALU’: Pobedu piši, zadnju četvrtinu briši!

Objavljeno: 25.10.22 u 22:43

Bitna pobeda za njegovu ekipu!

Košarkaši podgoričke Budućnosti uspeli su da savladaju ekipu Promiteasa nakon produžetka. Utakmicu je obeležio neverovatan povratak gostujućeg tima, koji na kraju nije imao snage da kompletira preokret. Naime, Budućnost je u zadnju deonicu ušla sa čak 17 poena prednosti, što je Promiteas uspeo da stigne i utakmicu odvede u produžetak, nakon kog je Budućnost ipak slavila. Nakon meča trener Jovanović je rekao:

FOTO: Twitter(@KKBuducnostVOLI

‘Kontrolisali smo dešavanja na parketu, imali dvocifrenu prednost, veliki kapial uoči poslednjeg kvartala. U tom poslednjem kvartalu smo napravili mnogo, mnogo grešaka. Ušli smo u ritam ivala, pednost se topila, na kraju smo ušli u tiler zavšnicu, sigli do podužeka, a na kraju slavili. Zadovoljan sam zbog pobede i igrom tokom tri deonice, ali nikako ne mogo da budem zadovoljan prikazanim u poslednjem kvartalu.’ – rekao je Jovanović i potom dodao:

FOTO: Budućnost VOLI/Filip Roganović

‘Zadovoljan sam što je ekipa pokazala karakter tokom produžetka. Iako smo izgubili veliku prednost, pokazali smo mentalnu snagu, stigli smo do jako važne pobede. Iz svake utakmice treba izvući pouke. Ono što je bitno, lakše je izvlačiti pouke kada pobedite nego kada izgubite. Idemo dalje, okrećemo se iskušenjima koja slede.’ – zaključio je mladi stručnjak.

Budućnost nakon tri odigrana kola ima skor od dve pobede i jednog poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter