2
Domaći fudbal

Nemanja Milunovic Vojvodina - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super liga, 20.10.2022. Novi Sad Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MILUNOVIĆ PRIŽELJKUJE PUN STADION: „Veliku stvar smo uradili u prethodnih sedam dana – imamo kvalitet da prezimimo u Evropi!“

Objavljeno: 25.10.22 u 12:15

Poziva navijače.

Nemanja Milunović letos se vratio u Crvenu zvezdu i odmah pokazao da će biti pojačanje.

Prethodnih sedam dana Zvezda je imala tri vezana, vrlo teška gostovanja. Svako je uspela da reši osvajanjem sva tri boda. Na ovaj niz gostovanja i pobeda osvrnuo se Milunović.

Veliku stvar smo uradili time što smo u prethodnih sedam dana ostvarili tri pobede na gostovanjima. Tradicionalno je teško igrati u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, ali smo pokazali sposobnost da zbijemo redove kad je potrebno i upišemo trijumfe u veoma važnom ciklusu za nas. Zapravo, ovo je možda i najvažniji ciklus u aktuelnoj sezoni i veoma sam ponosan što za sada sve funkcioniše dobro. Zvezda je pokazala snagu kad je najteže i to je svojevrsno gorivo za naredne izazove koji nas čekaju. – rekao je štoper crveno-belih.

Nemanja Milunovic Radnicki 1923 – Crvena Zvezda Kragujevac, Superliga Srbije 16.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zatim je prokomentarisao nadolazeću utakmicu protiv Trabzona u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope. Očekuje pune tribine.

Imali smo fantastičnu podršku na sva tri gostovanja, pogotovo na derbijima u Novom Sadu i Nišu. Veliki broj zvezdaša je došao, a pesma sa tribina nas je vodila do pobede. Zaista se mnogo bolje osećamo kada igramo pred velikim brojem naših navijača i nadam se da će tako biti i u četvrtak. Upravo to je sada najvažnije, da se u četvrtak, uz podršku sa tribina, pokažemo u najboljem mogućem svetlu i izborimo proleće u Evropi. Smatram da imamo kvalitet i da zaslužujemo da prezimimo, a navijače još jednom, pozivam da dođu u što većem broju. – zaključio je Nemanja Milunović.

Utakmica Crvene zvezde i Trabzona igra se na Marakani u četvrtak od 21 čas.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

2 Komentara

  1. ..da, da, ‘puno ste pokazali’, tj. pootokaz je vise nego jasan, ocigledan, za vASS..PR AV AC loodniCa i psihiyatr. ustanoVA SVIM rentaCar poontersima na chelu sa qazdama i buducim ‘sobnim staresinama’..JBG..KAZU da je TO „POSAO“ buducnosti za nass PREDUZIMLJIVE Grobare (poslovne VIZIONARE..), DOK JE vAS, za nass Grobare NEMA bojazni, zato mahom OT VA RAMO PRIVATNE zatvore i psihiyatriye za vAS “qane, tj. rentaCar poontere-‘nashe’ BUDUCE ‘PACIJENTE’ i KORISNIKE USLUGA NASIH „POSLOVNIH PROSTORA“..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter