0
Evropske lige

Foto: Twitter/@ManCity

KAKVE MUKE IMA PEP, KAO NIKO: „Nadam se da neće previše jesti i piti!“ (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.22 u 11:47

Sve je bliže početak Svetskog prvenstva u fudbalu, ali iako je to najveća smotra najvažnije sporedne stvari na svetu, ipak neće biti svih najboljih fudbalera planete. Tako je izostanak Erlinga Halanda upadljiv, ali iako neće rizikovati povredu, Pep Gvardiola ima druge brige kada je norveški golgeter u pitanju.

„Pričao sam s igračima koji neće igrati na Mundijalu i imaće baš dosta odmora. Haland će sigurno biti u Marbelji jedan deo, a drugi u Norveškoj. Kako će igrati u drugom delu sezone zavisi od toga kako će se ponašati u Marbelji na odmoru. Igraće golf i nadam se da neće puno jesti i piti i da će se u klub vratiti u najboljoj formi“ – rekao je španski stručnjak.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Momak rođen u Lidsu je ove sezone u Premijer ligi postigao čak 17 golova, na svega 11 mečeva, i sada ga samo šest pogodaka deli od najboljeg učinka prošlosezonskog lidera strelaca, Sona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter