0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ChelseaFC

EFBET NUDI NAJBOLJE KVOTE ZA LIGU ŠAMPIONA: Čelsi ne sme da kiksne u Austriji, Real očekuje goleada u Nemačkoj!

Objavljeno: 25.10.22 u 10:25

Večeras je na programu prvi deo pete runde grupne faze Lige šampiona, a naš beting partner Efbet se kao i uvek, potrudio da svojim igračima izađe u susret sa što većim kvotama kada su u pitanju utakmice evropske elite večeras.

Najveći zicer i stvar koja deluje kao da mora da dođe jeste dvojka u Salcburgu, jer je Čelsi vezao dve neubedljive partije, pa tim Grema Potera neće propustiti priliku da se vrati na pravi kolosek, a i maltene overi prvo mesto u grupi. Kvota na pobedu Plavaca u Austriji je neverovatno visokih 1.90.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROKUPOVA:

Još jedna stvar koja deluje kao potpuna sigurica jeste goleada u Lajpcigu. Red Bul i inače ima problema sa odbranom, a Real putuje rasterećen, bez Benzeme i Modrića, pa ne bi čudilo da ni oni ne izađu potpuno fokusirani. Tako da kvota na igru više od 3.5 golova iznosi 2.70, dok za one hrabrije koji žele da igraju više od 4 pogotka, koeficijent je izuzetno visokih 4.20.

I poslednji „poklon“ koji je dao naš partner, jeste ogromnih 2.10 na pobedu Benfike u Lisabonu nad Juventusom, a s obzirom u kakvoj se situaciji nalaze Bjankoneri, deluje kao da će Orlovi to rutinirati. Ipak, verujemo u naše Vlahovića i Kostića, pa bi i izdvojili da je koeficijent na igru oba tima daju gol, 1.80, pa ne bi bilo loše to odigrati kao čisto pojačavanje tiketa.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter