0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SJAJNA VEST ZA CRVENO-BELE: Rendulić računa na tri prvotimca u Ligi šampiona!

Objavljeno: 24.10.22 u 11:20

Zvezdini omladinci putuju u Holandiju!

Juniori Crvene zvezde u utorak od 18 časova u Holandiji igraju protiv AZ Alkmara prvu utakmicu u okviru drugog kola Lige šampiona za mlade. Šef stručnog štaba omladinske selekcije Crvene zvezde – Zoran Rendulić izneo je očekivanja pred jedan od najvažnijih susreta u aktuelnoj takmičarskoj sezoni.

-Igramo protiv ozbiljne ekipe, sigurno u rangu, ako ne i jače od Sportinga iz Lisabona protiv kojeg smo odmerili snage na poslednjoj utakmici. Samim tim što nisu direktno učesnici Lige šampiona preko prvog tima, već kao šampioni Holandije dovoljno govori o njima. Na terenu se prepoznaje ozbiljan sistem i vidi se da znaju šta rade u svakom momentu. Čekaju nas dve preozbiljne utakmice. Očekivanja od prvog meča jesu da imamo aktivan rezultat za revanš,i to je prevashodni cilj. Sigurno da ćemo bolje upoznati protivnika, iako smo ih dosta analizirali, ali sve se bolje vidi kada odigramo utakmicu međusobno. Veliki je test pred nama, najveći u ovoj godini. Uradićemo sve da budemo pravi takmičari. Želimo da do poslednjeg minuta dvomeča budemo egal u rezultatskom smislu i tehničko-taktičkom planu. Biće teško, ali pokušaćemo da igramo našu igru kao i do sada – rekao je Rendulić.

Nekadašnji štoper Crvene zvezde će moći za duel sa holandskim predstavnikom da računa na veliki broj igrača, uz tri fudbalera koja redovno konkurišu za sastav u seniorskom timu.

– Imaćemo pomoć od naša tri prvotimca – Nikole Stankovića, Stefana Lekovića i Jovana Mijatovića. Sigurno će doneti ozbiljan kvalitet. Pomoći će momcima, ali i sebi s obzirom na to da nemaju veliku minutažu u prvom timu. Za njih je ovo ozbiljna provera, kao i za sve. Ovo je velika pozornica i na ozbiljnim utakmicama se prave igrači i izrastaju u prave seniore koji prelaze u prvi tim – zaključio je Rendulić.

Stručni štab crveno-belih juniora, na čelu sa Zoranom Rendulićem, na put je poveo 22 fudbalera: Jovan Miladinović, Bogdan Marinković, Kosta Nedeljković, Boris Matić, Stefan Leković, Nemanja Vidojević, Aleksej Vukičević, Luka Stojsavljević, Petar Graonja, Lazar Majstorović, Luka Lečić, Lazar Đurić, Nikola Stanković, Mateja Radonjić, Ignjat Brajić, Luka Bošković, Mlađan Ivanković, Stefan Miladinović, Ivan Nikčević, Stefan Radujko, David Ivić i Jovan Mijatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter