0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNIK STIŽE U NOVI SAD: Krunić debituje protiv glavnog konkurenta u borbi za opstanak! (FOTO)

Objavljeno: 24.10.22 u 09:33

Borba dva najslabije plasirana tima u takmičenju!

Raspored Mozzart bet Superlige Srbije u 16. kolu spojio je dve najlošije rangirane ekipe u takmičenju. Fudbaleri Mladosti GAT dočekuju Radnik iz Surdulice, na stadionu ‘Karađorđe‘, u terminu od 16 časova.

Domaćin meč dočekuje na 15. poziciji sa 10 osvojenih bodova, dok se  tim sa juga Srbije nalazi na začelju tabele sa pet bodova.

Uoči susreta očekivanja je izneo novi šef struke Radnika, Simo Krunić.

-Očekujem jednu tešku i neizvesnu utakmicu. Biće teško nadmetati se na gostujućem terenu sa ekipom, kojoj su isto kao i nama potrebni bodovi. Dosta momaka iz naše ekipe znam od ranije. Odgledao sam svaku utakmicu Radnika u ovogodišnjem prvenstvu i za nekoliko dana, koliko sam ovde, uspeo sam da uvidim koliko i individualno kod ovih momaka ima kvaliteta. Od njih očekujem maksimum i verujem da ćemo u Novom Sadu uspeti da napravimo povoljan rezultat. Svaka naredna utakmica nam je jako bitna, počev od ove. Za svaku ćemo se pripremati i igrati je kao da je u pitanju baraž – istakao je Krunić.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter