0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POLUVREME U PIONIRU: Zvezda vodi protiv FMP-a, Panteri imali +8 u prvoj deonici! (FOTO)

Objavljeno: 24.10.22 u 18:48

Traže novi trijumf.

Košarkaši Crvene zvezde trenutno igraju utakmicu 4. kola AdmiralBet ABA lige protiv ekipe FMP Meridiana. Nakon prvih 20 minuta igre, rezultat je 51:40 u korist domaćeg tima.

Sjajno je gostujuća ekipa igrala u prvoj deonici. Nakon lakih poena Bentila za otvaranje meča, videli smo raspoloženog Frejzera na drugoj strani.

FOTO: STARSPORT

FMP Meridian je odigrao gotovo perfektnu četvrtinu napadački, za šta Zvezda nije imala adekvatan odgovor. Gosti su u jednom momentu poveli i sa 8 razlike, ali su crveno-beli uspeli da se vrate u igru nakon tajm-auta. Rezultat na kraju prve četvrtine bio je 24:25.

Druga deonica započela je slobodnim bacanjima Vildoze, koji je nastavio sa dobrom igrom iz prethodnog perioda.

Deluje da su košarkaši Crvene zvezde „dali gas“ u ovoj deonici, ali je i gostujuća ekipa u nekim momentima delovala pogubljeno. Nakon novih poena Vildoze za +7, Nenad Stefanović je bio primoran da zatraži tajm-aut.

U nastavku deonice, probudio se i Nikola Ivanovića, pa je svojim poenima dodatno povećao razliku Crvene zvezde. Crnogorski reprezentativac je najpre bio precizan sa linije penala, koje je šutirao 7/7.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Nakon pogotka Simovića 2+1, FMP Meridian je spustio rezultat na 49:39, dok je nakon novog nerealizovanog napada crveno-belih, Nerandžić iznudio 2 slobodna bacanja. Simović je pogodio jedno, a Mitrović je zakucao u poslednjem napadu prvog poluvremena za 51:40.

Najefikasniji u redovima Crvene zvezde bio je Nikola Ivanović sa 15 poena, dok je Mitrović postigao 10. Na drugoj strani, Frejzer je ubacio 13, a zabeležio je i 4 asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter