0
Domaći fudbal

Milan Bojovic (L) celebrates after scoring a goal with Djordje Gordic Nikola Cirkovic and Nikola Jojic Cukaricki v Mladost during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Cukaricki on September 01, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PODELA BODOVA NA SEVERU: Spartak i Mladost odigrali nerešeno!

Objavljeno: 24.10.22 u 20:05

Fudbaleri Spartaka i Mladosti iz Lučana odigrali su nerešeno, rezultatom 1:1, a golovi su padali u samoj završnici. Spartak je tako propustio da prvi put u sezoni veže dva trijumfa, dok je Mladost ostala bez pobede na

Prednost gostima deset minuta pre kraja doneo je mladi Nikola Jojić, koji je nakon centaršuta nadskočio svog čuvara i doveo tim iz Lučana u vođstvo. Ipak, svega nekoliko minuta je delilo goste od pobede, kada je Vladimir Vitorović doneo izjednačenje domaćim nakon prekida.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Ostali su u opasnoj zoni i Spartak i Lučani, jer su sada potpuno izjednačeni na tabeli sa 14 bodova, a zauzimaju 13. i 14. mesto u Superligi Srbije.


Standings provided by Sofascore

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter