1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PETRIĆ SE DOTAKO SUDIJA: ‘Čekali su da se završi utakmica u Nišu! Verovatno im je bilo zanimljivo!’

Objavljeno: 24.10.22 u 11:50

Trener crno-belih smatra da rezultat u Nišu nikako nije uticao na meč u Beogradu!

Fudbaleri Partizana su ‘kiksnuli’ u 16. kolu Mozzart bet Superlige Srbije. Crno-beli su na domaćem terenu, u Humskoj, ispustili dva gola prednosti i remizirali 3:3 sa Javorom iz Ivanjice. Digla se velika bura nakon utakmice, a rukovodstvo crno-belih je optužilo arbitre i sudijsku organizaciju za neuspeh, kao i za loše suđenje na susretu između Crvene zvezde i Radničkog u Nišu.

Svoje utiske nakon meča izneo je i šef stručnog štaba Partizana, Gordan Petrić, koji se osvrnuo isključivo na sport i istakao je da rezultat u Nišu nije imao nikakav uticaj na suđenje u Beogradu.

– Nije, sigurno. Možda jeste što sudije nisu ni krenule, čekale su da se završi utakmica u Nišu, verovatno im je bilo interesantno u tom trenutku. Nije se odrazilo na igrače, imali smo 3:1, primili golove iz penala i kontre. Ima dosta da se igra. Biće ovakvih utakmica i sa jedne i sa druge strane. Što pre završimo do 13. novembra, bez ovako stresnih situacija i povreda, bolje za nas.

Propustio je domaćin nekoliko izglednih prilika da reši pitanje pobednika.

– Imali smo bar dve zrele šanse da postignemo još koji gol, nije se desilo. Nismo realizovali prilike, ali se osetio umor kod bočnih igrača. Andrade se povredio, onda smo morali da promenimo i na terenu su se pojavila njih dvojica.

Gordan smatra da izlazak Kristijana Belića, kojeg je zamenio Andrija Pavlović, nije uticao na konačan ishod.

– Nije nam se to osvetilo. Imali smo samo Traorea na klupi kao opciju za zadnjeg veznog kad smo menjali Belića. Bilo je nerealno da uđe Danilo Pantić u utakmicu onakvog ritma, mogli smo da kombinujemo sa dva igrača napred, Pavlovićem ili Baždarom, nije nam se osvetilo što je ušao špic, nego je pomeranje u odbrani prilikom trećeg gola Javora bilo malo slabije – istakao je Petrić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter