0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PAVIĆEVIĆ: Mornar zovu ponosom Bara, a protiv Partizana smo još jednom pokazali zašto! (FOTO)

Objavljeno: 24.10.22 u 23:57

Pored Željka Obradovića, svoje utiske izneo je i trener domaće ekipe, Mihailo Pavićević.

“Rekao sam i pre utakmice da se Partizan pita. Tako je i bilo, a žao mi je malo što smo pomogli velikom rivalu da stigne do lake pobede. U prvom poluvremenu smo šutirali trojke 1-11, iako smo znali da će Partizan biti agresivan na našu bekovsku liniju, delovali smo zbunjeno, Partizan je stekao veliku prednost, koju smo pokušali da ugrozimo, ali to nije bilo realno, jer je rival zaista moćan” započeo je, pa nastavio u istom ritmu:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Mornar zovu ponosom Bara, a protiv Partizana smo još jednom pokazali zašto. Dvorana je bila ispunjena do poslednjeg mesta, atmosfera je bila fantastična, svi su srećni i zadovoljni otišli iz dvorane. Jedno malo mesto, kakav je Bar, zbog košarke je postao mesto čije se ime sa poštovanjem izgovara širom Evrope, što nas čini neizmerno ponosnim. Idemo dalje, borba se nastavlja. Partizan je bio bolji, Partizan je zaustavio Rasela i Mihailovića, a u toj situaciji jako je teško očekivati čudo, što bi pobeda nad Partizanom definitivno bila” zaključio je Pavićević.

Mornar ni u sledećem kolu neće napuštati Crnu Goru, jer igraju utakmicu protiv SC Derbija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter