0
Domaći fudbal

from left Andrija Radulovic Lazar Arsic Bojan Mladjovic Milan Mirosavljev Nikola Stankovic Danilo Sekulic Novica Maksimovic Marko Mandic ilustracija illustration Mladost GAT v Novi Pazar, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Karadjordje on August 26, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MLADOST U NADOKNADI DO POBEDE: GAT hvata zalet, Radnik i dalje u agoniji!

Objavljeno: 24.10.22 u 18:15

Fudbaleri Mladosti iz Novog Sada su slavili na Karađorđu nad ekipom Radnika iz Surdulice rezultatom 2:1, i to nakon velikog preokreta. Meč je bio poprilično sadržajan, a Radnik može da kaže da je propustio veliku šansu, jer pri vođstvu su imali i jedanaesterac.

Upravo su gosti poveli sredinom prvog poluvremena, nakon velike greške golmana domaćih, a strelac je bio Rustemović. Do poluvremena mogli su domaći do poravnjanja, ali ipak za gol su morali da čekaju do početka nastavka kada je Dimitrov bio precizan. Potpuni šok za goste je nastao je u nadoknadi vremena kada je rezervista Marušić bio precizan nakon kornera i doneo treću pobedu svojoj ekipi.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Mladost se nakon ove pobede odmakla od poslednje pozicije, i sada ima osam bodova više od današnjeg rivala koji je sa svega pet osvojenih poena zakucan za dno tabele Superlige Srbije.


Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter