1
AdmiralBet ABA Liga

Paris Lee (L) and Jaylen Adams during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI SU PRERANO ODUSTALI OD NJEGA: Adams ni ovog puta u sastavu Crvene zvezde!

Objavljeno: 24.10.22 u 19:28

Veliko je pitanje šta će se desiti.

Košarkaši Crvene zvezde trenutno igraju utakmicu protiv FMP Meridiana, a svi ljubitelji košarke, primetili su, da u sastavu crveno-belih nema Džejlena Adamsa. MVP australijske lige, u Beograd je došao kao bitno pojačanej na bekovskim pozicijama, ali na startu sezone nije pokazao mnogo toga.

Ipak, obzirom na kvalitet koji on sigurno poseduje, čudno bi bilo da ga se Zvezda olako odrekne. Podsećamo, Adams nije igrao i u poslednjem evroligaškom meču proitv ekipe Reala iz Madrida, a već nakon ovog duela u AdmiralBet ABA ligi, ostaje upitan njegov status.

VESTI O ZVEZDI:

Takođe, Crvenu zvezdu je pojačao i Luka Vildoza, koji takođe igra na Adamsovoj poziciji, a ne treba zaboraviti ni Nemanju Nedovića, koji bi uskoro trebao da se vrati iz povrede. U svakom slučaju, ako se desi da crveno-beli odstrane Adamsa iz tima, bila bi to itekako promašena investicija.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter