0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI SU VELIKA PODRŠKA ZA SVE DAME: Sjajan gest Partizana!

Objavljeno: 24.10.22 u 16:08

Nisi sama! I Partizan je uz tebe!

U oktobru, mesecu borbe protiv raka dojke, sa željom da skrene pažnju na važnost brige o javnom zdravlju i neophodnosti preventivnih pregleda, FK Partizan je u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“ odlučio da svim ženama koje obave mamografskipregled pokloni 100 x 2 ulaznice po utakmici, za sve utakmice nacionalnog prvenstva u SuperLigi Srbije koje crno-beli igraju na domaćem terenu u periodu od 30.oktobra do 13. novembra 2022. godine.

Uz prethodno zakazivanje, besplatne preglede na mobilnom mamografu moguće je obaviti svakog dana od 9 do 19 časova na Кalemegdanu (Carigradski drum, ulaz na Кalemegdan iz pravca Uzun Mirkove ulice).
Zakazivanje mamografskih pregleda u Beogradu obavlja se radnim danima od 10 do 14 časova putem brojeva telefona 060/7171523 i 060/7171969, kao i putem imejlaskrining_mamografija@batut.org.rs

FOTO: FK Partizan

Po obavljenom mamografskom pregledu, žena koja želi da prisustvuje utakmici FK Partizan dobiće kod na osnovu kojeg će na dan utakmice, na blagajni stadiona Partizan dobiti 2 ulaznice (koje može i da pokloni članu porodice) za meč koji se igra tog dana.
Dovoljno je da ona (ili član porodice) dođu do blagajne stadiona „Partizan“, pozovu se na obavljeni mamografskipregled i potom daju kod koji je dobijen posle obavljenog pregleda.

Ukoliko broj prijavljenih žena bude veći od kapaciteta mogućih pregleda do 10. novembra 2022. godine, Institut za javno zdravlje Srbije „Batut“ zadržava pravo da vas o tome informiše putem društvenih mreža FK Partizan.

Spiskovi za utakmice se prave svakog dana, zaključno sa danom pred konkretnu utakmicu, kako bi svi podaci stigli na vreme i bili evidentirani na dan utakmice.

Brini o svom zdravlju, obavi besplatan mamografski pregled i uživaj uz svoj klub!
Uz #nisisama, postavi svoju sliku sa navedenih utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter