0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Split/Ivica Cavka

AMERIKANAC PODIGAO TRI PRSTA U SPLITU: Publika je odmah reagovala – Bajić objasnio o čemu se radi!

Objavljeno: 24.10.22 u 16:37

Igokea je pobedila.

Košarkaši Igokee savladali su ekipu Splita na gostovanju, rezultatom 77:68, u okviru četvrtog kola AdmiralBet ABA lige. Najbolji igrač ovog susreta bio je Amerikanac Kendrik Rej koji je predvodio svoju ekipu sa 27 poena i 6 asistencija, a u toku meča, Rej je nesvesno navukao gnev domaćih navijača.

Naime, on je nakon jednog pogotka, podigao 3 prsta, što su navijači Splita protumačili kao provokaciju. Sve to na konferenciji je objašnjavao trener ekipe iz Republike Srpske Dragan Bajić, koji je istakao da Rej sigurno nije imao nameru, kao i da je siguran da oni ne treba da trpe nikakve uvrede.

FOTO: KK Split/Ivica Cavka

Ovo što se desilo sa Rejom, što je podigao tri prsta, nije imao sigurno nameru… Nisam to video, ali sam siguran da nije imao nameru da provocira bilo koga, niti on zna situaciju, počeo je Bajić i dodao:

– Pokušao sam da sugerišem ljudima da mi sigurno nismo ti koji treba da trpe uvrede, znaju ljudi iz Splita da kad dođu kod nas ne čuju nijednu ružnu reč. Nije bilo namere, ali opet – zaključio je Bajić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter