0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA GOSTUJE U NIŠU: Poslednji put na Čairu pukla petarda, a Katai dao het-trik glavom! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.22 u 11:23

Crvena zvezda će danas u okviru 16. kola Mozzart Bet Superlige Srbije gostovati Radničkom u Nišu sa početkom u 17 časova.

Poslednji susret ove dve ekipe su odigrale na početku sezone, odnosno 10. jula ove godine na stadionu Rajko Mitić, a crveno-beli su veoma lako došli do ubedljive pobede od 4:0. Strelci za Zvezdu bili su Aleksandar Katai iz jedanaesterca, Kingsi Kangva, Milan Pavkov i Osman Bukari. Nakon meča je Dejan Stanković obećao Stefanu Mitroviću da će ga dovesti u redove šampiona Srbije, što se kasnije i ostvarilo, a sada su na klupama obe ekipe drugi ljudi, odnosno Miloš Milojević i Nenad Lalatović, dok je u Beogradu, Radnički vodio Sivić.

Poslednji put kada je Zvezda gostovala u Nišu, delovalo je da neće tako lako izvojevati pobedu, ali rezultat ne govori tako. Nakon prvog dela igre, bilo je 1:1, a pogađali su Aleksandar Katai za crveno-bele, dok je za Nišlije pogodio Stefan Mitrović, kojem to nije bio jedini gol svom sadašnjem klubu. U samom finišu prvog poluvremena, domaćin je nastavio sa igračem manje, jer je drugi žuti karton dobio Milan Savić. U drugom poluvremenu smo gledali samo jedan tim, a to je bila Crvena zvezda. Katai je nakon sat vremena igre kompletirao het-trik glavom, dok su po jedan gol postigli Ben i Krstičić za konačnih 5:1 za Zvezdu.

Crvena zvezda je trenutno lider tabele sa 38 osvojenih bodova, dok se Radnički bori za osmo mesto, a trenutno je jedanaesti sa 16 osvojenih bodova. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na programu Arena Sport Premium 1. Takođe, studio pred, za vreme i nakon utakmice imate priliku da gledate uživo na Zvezda TV, kao i na njihovom jutjub kanalu sa početkom u 16 časova.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter