4
Domaći fudbal

FOTO: Starsprot

ZVEZDA DO POBEDE U 97. MINUTU: Pešić apsolutni junak, dva igrača manje ipak preveliki problem za Nišlije! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.22 u 19:01

Radnički Niš na svom Čairu dočekuje Crvenu zvezdu u nadi da će joj naneti prvi poraz u domaćem prvenstvu ove sezone. Oba trenera su na teren deluje izveli najjače što u ovom momentu imaju, a jedino iznenađenje jeste izostanak Aleksandra Kataija u prvih 11, jer je tradicionalno raspoložen protiv rivala iz Niša. Meč je završen rezultatom 1:2 u pravoj drami u finišu.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Odlična koreografija najvatrenijih pristalica crveno-belih je viđena pre početka utakmice, jer su popularne Delije gotovo okupirale čitavu severnu tribinu stadiona u Nišu, uz to su imali veliku koreografiju sa konfetama, ali i dobar deo celog Čaira je ispunjen.

FOTO: Starsprot

Nakon polovine prvog dela igre, nema pogodaka uz nekoliko velikih šasni za goste, ali su imali i domaći svoje momente. Najbolja prilika za crveno-bele je bila u uvodnom delu utakmice kada je jedan igrač natrčao na loše izboksovanu loptu golmana Radničkog, ali je Jamkam intervenisao sa gol linije.

FOTO: Starsprot

Odličnu priliku je na isteku pola sata igre imao i Nemanja Milunović koji je odlično skočio i šutirao glavom, ali je Rosić bio na visini zadatka. Odmah su imali domaći napad na drugoj strani, ali je Srki Mijailović odlično intervenisao klizećim startom. Pet minuta pre kraja prvog dela, bio je pravi rikošet u kaznenom prostoru, ali je čudo kako lopta nije završila u mreži.

FOTO: Starsprot

U samom finišu Marko Ivković, arbitar današnjeg meča pokazao je na belu tačku zbog prekršaja nad Bukarijem, ali je nakon pregledavanja snimka poništio svoju odluku.

Nakon polovine prvog dela igre, nema pogodaka uz nekoliko velikih šasni za goste, ali su imali i domaći svoje momente. Ipak na startu nastavka, pocrveneo je Jamkam, nakon faula nad Ibrahimom Mustafom, što je bio drugi žuti karton za Kamerunca. To je bilo dovoljno da crveno-beli imaju nešto lakši zadatak, na centaršut Mijailovića, odlično je skočio Šilja Pešić, pa je tako Zvezda došla do vođstva.

Nepunih pet minuta nakon gola, Saša Marjanović je poravnao rezultat i vratio utakmicu u egal. Imala je Zvezda nekoliko odličnih pokušaja ali do pobede nije mogla, uz napomenu da je Etongu dobio crveni karton zbog udaranja Milunovića. Ipak, Šilja Pešić je ponovo, nakon Pazara apsolutni heroj Crvene zvezde, jer je glavom matirao Rosića i tako doneo pobedu Zvezdi.


Standings provided by Sofascore

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter