0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VELIKI SKANDAL ZBOG SUDIJSKE ODLUKE: Džeko s leđa faulirao Milenkovića, arbitar odmah suspendovan! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.22 u 20:46

Potez koji je direktno uticao na ishod meča!

U uzbuljivom okršaju nacionalnog prvenstva Italije, Inter je uspeo da savlada Fiorentinu sa 3:4. Utakmica odigrana u subotu podigla je mnogo ‘prašine’ u tamošnjoj javnosti. Golom Luke Jovića domaćin je izjednačio na 3:3 u 90. minutu, dok je u 5. minutu sudijske nadoknade usledio pravi šok.
Hernik Mhtarijan je zatresao mrežu Fiorentine! Pogotku iskusnog veziste prethodio je očigledan prekršaj Edina Džeka nad Nikolom Milenkovićem.

Glavni arbitar, Paolo Valeri, ništa nije dosudio, a dan kasnije je suspendovan za narednu rundu. Čelnici Fiorentine su doslovno ‘poludeli’ zbog sporne odluke.

Šef struke kluba iz Firence,Vinćenco Italijano, oglasio se posle meča u vidno lošem raspoloženju.

-Nije prvi put da nam se ovo dešava. Nikad se ne svađam, ali nije prvi put da gubimo bodove za situacije koje su na ‘ivici’. Mislim da je Džeko napravio faul nad Milenkovićem. Sudija to drugačije ocenjuje, ali mi je žao jer gubimo bodove i pozicije zbog određenih sudijskih epizoda. Ostalo je deset sekundi – to je faul. Zauzevši poziciju, dres se ne može povlačiti i sudija mora da dosudi prekršaj – istakao je iskusni stručnjak.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter