0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

U MORNARU SU SVESNI DA SE NE PITAJU PREVIŠE: „Utakmica protiv Virtusa pokazala je kakav potencijal imaju!“

Objavljeno: 23.10.22 u 16:22

Na papiru derbi kola.

Košarkaši Mornara sutra će od 21 čas ugostiti ekipu Partizana u dvorani Topolica u Baru.

Crno-beli su za sada perfektni, dok je Mornar nakon uvodne dve pobede doživeo poraz od Cibone u Zagrebu.

Izabranici Željka Obradovića u Bar dolaze nakon duplog kola Evrolige u kojem su prvo poraženi od Olimpije, a zatim i slavili protiv Virtusa, veoma ubedljivo.

Sa druge strane, Mornar je imao dugih sedam dana da se pripremi za ovaj meč.

Trener barskog kluba, Mihailo Pavićević svestan je kakav zadatak čeka njegovu ekipu.

U svaku utakmicu ulazimo sa podjednakom željom, ali ovo je meč gde ću biti kratak. Tražiću od igrača da daju sve od sebe, da kod svakog šuta ne vidim dozu nervoze ili pritiska. Da izađemo i odigramo što je moguće bolje. Iz takvog raspoloženja imamo šansu da pružimo jednu dobru partiju. Što se tiče rezultata, nekada nije prijatno priznati, ali objektivno rezultat ove utakmice ne zavisi od nas, već od Partizana. – rekao je crnogorski stručnjak.

Mihailo Pavicevic Aba Liga Partizan – Mornar Bar 20.3.2021. Mart 20. 2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zatim i dodao.

Svesni smo da je Partizan napravio fantastičnu ekipu, tim su za Evroligu. Utakmica protiv Virtusa pokazala je kakav potencijal imaju. Vodi ih najbolji trener u Evropi i iz utakmice u utakmicu će sve bolje igrati. Ponosni smo da smo jednom malom gradu pripredili derbi sa Partizanom. Rekao bih da, pre svega, očekujem jednu pravu košarkašku, fantastičnu atmosferu i punu dvoranu. Nadam se da će publika uživati u dobro košarkaškoj predstavi. Potrudićemo se da naše prijatelje ugostimo onako kako su oni nas u Beogradu. – zaključio je Pavićević.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter