4
Domaći fudbal

sudija Lazar Lukic referee sudjenje Radnicki 1923 - Crvena Zvezda Kragujevac, Superliga Srbije 16.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SRPSKI SUDIJA SKINUT SA UEFA LISTE: Svi ga pamte po penalu za Zvezdu u Kragujevcu!

Objavljeno: 23.10.22 u 21:28

Nije ih zadovoljio.

Srpski sudija Lazar Lukić, skinut je sa UEFA liste, jer prema procenama, kvalitetom nije zadovoljio čelnike sudijske organizacije.

Prema informacijama Sport kluba, dogodile su se dve važne promene na listi kandidata za A licencu za 2023. godinu. Kao što smo već pomenuli gore, Lukić se neće naći na toj listi, a on je široj javnosti poznat po čuvenom jedanaestercu na meču Radnički 1923 i Crvena zvezda u 75. minutu.

Lukić je u Evropi sudio po jednu utakmicu u kvalifiakcijama za i kvalifikacijama za LE, dok je u Ligi konferencija upisao 2 meča.

Umesto njega, na listi se našao Milan Stefanović, koji je vrlo brzo promovisan u elitne arbitre srpskog fudbala koje još čine Srđan Jovanović, Miloš Milanović i Nenad Minaković.

Pored Lukića, sa liste je skinut i Jovan Grujić, brat Danila Grujića.

0
0

4 Komentara

  1. A sto cuven po penalu? Da slucajno nije bio po vasem misljenju sta treba da im povade oci ili da uzmu bejzbol palice pa tek onda da bude penal za Zvezdu.Ti sto pises ovako bunkeraski srecan si sto ne radis u nekom vidjenijem sportskom portalu jer bi odmah zatvorio vrata sa druge strane

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter