0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DOČEKUJE JAVOR: Ivanjičani posle više od dve godine stižu u Humsku! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.22 u 12:06

Fudbaleri Partizana će u okviru 16. kola Mozzart Bet Superlige Srbije dočekati ekipu Javora iz Ivanjice sa početkom u 19 časova.

Poslednji duel ova dva kluba su odigrala u Ivanjici, a Partizan je bio bolji rezultatom 4:0. Meč prvog kola ovosezonske Superlige je odigran 9. jula, a za crno-bele su tada pogađali Mihajlo Petković i Sami Baždar, deca Partizana, dok su uz njih po jedan pogodak postigli Bibras Natho i Rikardo Gomeš sa bele tačke.

Poslednji duel ove dve ekipe su na stadionu Partizana odigrale 9. avgusta 2020. godine, a crno-beli su slavili identičnim rezultatom. Umar Sadik je bio dvostruki strelac, dok su po jednom bili precizni Takuma Asano i Sejduba Suma. Interesantan podatak jeste da vicešampion Srbije ima niz od čak 15 pobeda nad ekipom iz Ivanjice, a Javor je do poslednjeg boda u duelu sa Beograđanima došao davnog 5. oktobra 2013. godine, kada je u Humskoj bilo 0:0.

Partizan ima 5 bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala, Crvenu zvezdu, dok se Javor nalazi u veoma teškoj situaciji, jer zauzima 14. mesto sa svega 12 osvojenih bodova. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na programu Arena Sport Premium 1 sa početkom u 19 sati.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter