0
Evroliga

Bozidar Maljkovic (L) Head coach Zeljko Obradovic and Pablo Laso (R) Final 4l -Euroleague 2021/22-Opening Press Conference Beograd, 18.05..2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

PABLO LASO UOČIO RAZLOG PARTIZANOVOG PORAZA: Evo zašto su crno-beli izgubili od Baskonije!

Objavljeno: 23.10.22 u 18:43

Spomenuo i Željka Obradovića!

Čini se da je Partizan ove sezone vrlo lako mogao da ima 3 pobede u Evroligi s obzirom da jedino u Berlinu protiv Albe nisu crno-beli imali nikakve šanse.

Posebno interesantna je bila utakmica protiv Baskonije kada je Hauard ubacio trojku za produžetak u poslednjim sekundama, a onda su domaći slomili otpor Partizana.

Pričao je o toj utakmici i Pablo Laso i rekao svoje mišljenje.

Iako je Partizan igrao bolje od Baskonije, izgubili su jer nisu imali pravog plejmejkera. Nisu pokazali da imaju jasan plan, a Baskonija jeste. Način na koji Željko Obradović, bez premca najbolji trener Evrope u ovom trenutku, sluša sve što ja kažem… To me impresionira, ali to je samo moje mišljenje. Zahvalan sam mu jer me je on obučio. – rekao je bivši trener Real Madrida.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter