0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADEN DODIĆ PRED PARTIZAN: Imamo želju da damo sve od sebe i ostanemo neporaženi!

Objavljeno: 23.10.22 u 10:29

Javor iz Ivanjice gostuje Partizanu u okviru 16. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a Mladen Dodić, novi-stari trener Javora izneo je očekivanja pred ovaj duel.

Dodić je poslednji put kada se susreo sa crno-belima i slavio rezultatom 1:0, 2018. godine kada je predvodio Radnik iz Surdulice sa klupe, ali i sada veruje u pozitivan rezultat:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Dobra stvar u kup utakmici je to što smo sačuvali mrežu prvi put posle drugog kola. Nismo dozvolili protivniku da nam da gol i ta disciplina u defanzivi moraće da nas krasi i protiv Partizana, koji je u odličnoj formi i u Evropi i u prvenstvu. Došao je do igre, malo golova primio, ili iz prekida ili, kao protiv Nice, iz druge lopte u svom šesnaestercu. Teško prima golove zato što igra disciplinovano, orijentisan je defanzivno i teško mju je dati gol. Veliki broj opcija ima u fazi napada, efikasan su. Partizan je uvek favorit, posebno kad igra odlično. Očekuje nas teška utakmica i moramo na još viši nivo podići defazivu i pokušati da budemo opasni iz kontre i polukontre, jer, zbog svega što sam rekao, teško je protiv Partizana odigrati bez golova. Optimista u svakoj prilici vidi šansu, a ne samo probleme. Svesni smo snage protivnika, ali imamo želju da damo sve od sebe i ostanemo neporaženi“ istakao je Mladen Dodić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter