6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JAVOR ODGOVORIO PARTIZANU: ‘Niste bili bolji! Nije naš problem što ste navikli da vam drugi rešavaju utakmice!’

Objavljeno: 23.10.22 u 23:41

Saopštenje kluba iz Ivanjice!

Fudbaleri Partizana ugostili su Javor u 16. kolu Mozzart bet Superlige Srbije. Domaćin je ispustio veliku prednost od 3:1, a ekipa iz Ivanjice je u finišu došla do remija i ogromnog iznenađenja (3:3).

Čelnici crno-belih su odmah po završetku meča krenuli sa saopštenjima, zbog navodno lošeg suđenja za njhov tim. Iz Partizana su optužili Sudijsku komisiju, kao i sudije iz VAR sobe, koje su delile pravdu na večerašnjem meču.

Posle dva saopštenja crno-belih, oglasio se klub iz Ivanjice.

Saopštenje FK Javor Matis prenosimo u celosti.

-Javor je razočaran reakcijom iz Partizana posle potpuno zasluženo osvojenog boda našeg tima. Javor je primer sportskog i viteškog ponašanja u našem fudbalu. Borimo se i prihvatamo rezultat na kraju. Sada, kada smo ga ostvarili na terenu, iz Partizana pokušavaju da nam ga oduzmu. Brine ih reakcija sudije kod našeg penala, ali ne vide situaciju iz 11. minuta kada nije dosuđen čist penal za Javor, da bi potom u nastavku te akcije oni postigli gol.

Vodili su 3:1, ali im je i to bilo malo, pa traže još, zanemarujući činjenicu da smo postigli dva regularna gola i nadigrali ih u finišu na njihovom terenu pred njihovim navijačima. Mi o ovome ne bismo pričali posle meča, jer ne želimo izgovore, kad znamo da možemo na terenu da se dokažemo. Letos, kada smo na našem terenu izgubili rezultatom 0:4, sportski smo čestitali, a oni sada omalovažavaju naš uspeh. Nećemo to dozvoliti.

Gospodo, bod je zaslužen, niste bili bolji, a to što ste navikli da vam drugi rešavaju utakmice nije naš problem.

Čestitamo igračima Javora na velikom uspehu, verujem da ćemo nastaviti ovako i u narednim mečevima – navodi se u saopštenju kluba iz Ivanjice. 

 

0
0

6 Komentara

  1. To sto vam je vas gazda pisao iz Ljutice Bogdana jevstavilo pecat na karijere vase.Videcemo dal cete uskoro tako biti reciti,ligamenti su cudo.Ali zapamtite to

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter