2
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Vladimir Jovanovic (C) Luka Mitrovic (L) and Ognjen Dobric (R) during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FMP OZBILJNO SHVAĆEN U REDOVIMA ZVEZDE: „Vrlo neugodan protivnik – pozivam publiku, neophodni su nam!“

Objavljeno: 23.10.22 u 16:51

Crveno-beli nastavljaju u ABA ligi.

Zvezda nije dobro počela evroligašku sezonu. Nakon četiri meča imaju isto toliko poraza.

Ipak u AdmiralBet ABA ligi pobedili su MZT i ono mnogo važnije ekipu Budućnosti. Meč trećeg kola im je odložen zbog loše zdravstvene situacije u ekipi Cedevita Olimpije.

U četvrtom kolu u dvoranu Aleksandar Nikolić dolazi ekipa FMP-a. Meč se igra sutra od 18 časova.

Panteri su odlično ušli u sezonu i ostvarili sve tri pobede. Redom su padali Mega, Borac i Split.

U taboru Crvene zvezde oprezni su pred ovaj meč.

Posle utakmica i poraza u Evroligi, stiže nam ekipa FMP-a koja predstavlja vrlo neugodnog protivnika sa tri uzastopne pobede. Igraju sa velikom energijom, brzo, imaju dobru atmosferu i to se vidi i na rezultatima. Moramo da odgovorimo na njihovu veliku energiju, da odigramo skoncentrisano. Igramo na našem parketu i pozivam ovom prilikom navijače da nam pomognu, jer na je u ovom trenutku ta pomoć preko potrebna. – rekao je trener Crvene zvezde, Vladimir Jovanović.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter