0
ATP

Tennis Tenis Davis Cup First Round Srbija v USA Laslo Djere v Sam Querry Laslo Djere in action Nis, 02.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĐERE SE PLASIRAO U GLAVNI ŽREB BAZELA: Gubio je 1:0, ali je stigao do preokreta!

Objavljeno: 23.10.22 u 18:58

Odlično se vratio u meč.

Srpski teniser Laslo Đere, savladao je Japanca Tara Danijela sa 2:1 (4:6, 6:3, 7:6) u finalu kvalifikacija za ATP turnir u Bazelu.

Danijel je ovaj susret počeo znatno bolje, an startu je uzeo brejk Đereu i poveo sa 2:0. Potom je tu prednost održavao do kraja seta, što mu je donelo vođstvo.

Srbin se naravno nije predavao, a na startu drugog seta je poveo 3:0. To mu je umnogome pomoglo da izjednači rezultat na 1:1 u setovima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Treći i odlučujući set, doneo je ogromnu neizvesnost, a viđena je želja za pobedom oba tenisera. Pri rezultatu 6:6, igrao se taj brejk, a tu se bolje snašao Đere, koji je bio bolji sa 7:3.

Pored Đerea, na ovom turniru će igrati i Miomir Kecmanović, koji će igrati protiv Alehandra Davidoviča Folkine u prvom kolu. Laslo će svog rivala saznati kasnije večeras.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter