0
Domaći fudbal

during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DINAMIČNO POLUVREME U HUMSKOJ: Prednost gostiju, pa brz povratak i vođstvo Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.22 u 19:50

Mogli su crno-beli i do veće prednosti.

Fudbaleri Partizana nakon prvih 45 minuta igre, vode protiv Javora u 16. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije sa 2:1. Prvi pogodak na meču, postigli su gosti, dok je ubrzo usledio potpuni preokret i golovi Natha i Uroševića.

Igrao se 6. minut, kada je Lazar Nikolić iznenadio čitavu odbranu Partizana, udarcem sa oko 20 metara. Golman Popović nije uspeo da spreči ovaj šut, pa su gosti poveli sa 0:1.

Izjednačenje je stiglo već nakon 5 minuta, a strelac je bio Bibras Natho. Nakon sjajne akcije domaćih, Natho je dobio loptu na oko 10 metara od gola Javora, šutnuo je u padu i bio uspešan za 1:1.

Fudbaleri Partizana već u prvom poluvremenu, stigli su do preokreta protiv Javora, kada je u 26. minutu Slobodan Urošević pogodio za 2:1.

Nakon sjajnog driblinga Dijabatea po desnoj strani, a potom i centaršuta koji je stigao do Uroševića, crno-beli donose slavlje svojim navijačima.

Mogao je Partizan do još pogodaka u prvom delu igre. Izdvajaju se pokušaj Rikarda Gomeša u 16. minutu, kada je lopta prošla umalo pored stative.

Pored toga, samo minut nakon pogotka Uroševića za 2:1, natho je prosledio loptu do Rikarda koji je pokušao da zalomi odbranu gostiju, dok je ipak sprečen u nameri da postigne još jedan gol.

Ako crno-beli nastave u ovom ritmu i u nastavku meča, zasigurno je da će postići još po neki gol.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter