0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSA AVRAMOVIĆ: Treniram jako. Samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.22 u 08:54

Partizan je u prva četiri kola Evrolige ostvario jednu pobedu, protiv Virtusa, dok je maksimalan u ABA ligi.

Crno-beli moraju biti zadovoljni sa ovakvim rezultatima na samom startu njihove najduže sezone u istoriji kluba. Pre svega, zbog činjenice da i bez dva jako važna igrača beleže sjajne partije i da su ostvarili prvu pobedu u evropskoj eliti nakon 8 i po godina. Taj dvojac je, kao što znate, još od rane faze priprema van terena, a sada se bliži i njihov povratak na parket.

„Dobro sam. Treniram u svom režimu. Super se osećam. Sledeći ponedeljak radim kontrolu i nadam se skidanju gipsa. Radim šta mogu. Šta dozvoli ruka. Samo da skinem gips, dosta mi je. Ništa se nije menjalo u mojoj radnoj etici. Treniram jako. Samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari“ rekao je Aleksa Avramović za klupsku televiziju, pa nastavio:

„Povreda može da se zadesi bilo gde. Ne kajem se. Mentalno se pripremam za povratak na teren. Sve počinje od glave. Dešava se povreda u sportu, sada je bila reprezentacija. Može da bude klub, teretana ili basket… ne gledam iza sebe, samo napred“ istakao je, pa otkrio koliko je teško kada nije u mogućnosti da pomogne svojim saigračima:

„Bude nervoza kada igramo utakmicu i kada vidim energiju i navijanje. Žao mi je samo što ne mogu da budem prisutan na terenu. Opet, drago mi je što smo pobedili. Imali smo i prethodne utakmice u svojim rukama ali pravili smo greške. Potrudili smo se i odigrali smo maestralno protiv Virtusa. Pohvalio bih Danila i Jama koji su odigrali sjajno i naravno Lesora koji od samog starta sezone igra odlično“ zaključio je Avramović.

„Dobro sam. Oporavak napreduje. Očekujem da uskoro počnem da radim sa timom. Sledeća kontrola je u utorak ako se ne varam. Posle te kontrole ćemo znati kada ću početi da igram“ dodao je Smailagić, pa onda podelio mišljenje sa svojim povređenim kolegom:

„Uopšte nije zabavno sa moje strane. Znam da sam tu, ali ne mogu da pomognem. Svima nama je košarka ljubav. Teško je gledati“ zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter