13
Domaći fudbal

Vladan Milojevic pres konferencija Belgrade, Serbia Decembar 19. Beograd, Srbija 19.12.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

VLADAN MILOJEVIĆ OTKRIO KOME JE MORAO DA SE IZVINI U ZVEZDI: Izveo ga je u prvom poluvremenu, ali je pokazao da je gospodin! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.22 u 12:57

Zna kada pogreši.

Nekadašnji trener Crvene zvezde i jedan od miljenika navijača Vladan Milojević, prisetio se svog mandata u najtrofejnijem srpskom klubu. On je u razgovoru za klupski kanal crveno-belih, otkrio da kada pogreši, zna da se izvini svojim igračima.

Tom priliko Milojević je pričao i o momentu kada je Veljka Simića izmenio nakon samo 37 minuta u duelu sa Salcburgom.

Bitno je da ja ne grešim i onaj koji kada stvarno donese odluku – stoji iza nje. Znam kada pogrešim i čak sam se mojim igračima izvinio. Ima jedan primer, utakmica sa Salcburgom… Kada sam zamenio igrača, prvi put mi se desilo u prvom poluvremenu, tada je izašao mali Simić – počeo je Milojević i dodao:

Bila je posle toga velika euforija, a meni je bio bitan povratak u Beograd kada sam ga pozvao u svlačionicu i iskreno sam mu rekao zašto sam ga zamenio i zašto sam to uradio. U tom trenutku sam ja osećao da sam dužan to da uradim, puno trenera će da kaže šta sam ja dužan, ali ja ne.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

13 Komentara

  1. Pljujete po Miloju, covek je uveo ZVEZDU U LE, DVE LIGE SAMPIONA, svi koji pljuju ne idu na utakmice domaceg prvenstva, a tada su prvi uzeli karte za Ligu sampiona, a mi koji volimo klub i kad pobedjuje i kad gubi nismo dosli do njih.
    Neki od Vas su isli da poziraju, a na stadion,, Rajko Mitic“ dosli pomocu google mape, jer nisu znali gde se nalazi.
    ZVEZDO VOLIM TE, BILA PRVAK ILI NE JA VOLIM JE, JER SAM JA ZVEZDAS ❤❤❤

    0
    0
    Odgovori
  2. Koga boli raccQ za ovog nebitnog tre nera, koji van Srb. poput svih Coor***VINIH ‘tre ne ra’ NEMA ni 1% uspeha…iLi opet skrecete ‘paznju’ sa DEBAKLA kk plaqiyata, tj. FENJERASA EL..?!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter