1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PODELA BODOVA U BAČKOJ TOPOLI: TSC poveo, a Čuka postavila konačan rezultat! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.22 u 21:41

U jednom od derbiju kola Mozzart Bet Superlige Srbije, TSC i Čukarički su podelili bodove rezultatom 1:1.

Utakmica koja je u svakom smislu ispunila očekivanja, definitivno je fudbal u Srbiji na većem nivou i ne zaslužuje kritike kakve dobija. Duel dve ekipe koje se bore za izlazak u Evropu, a pored dva pogotka, videli smo i jako visok tempo na obe strane.

Prvi je do vođstva došao TSC i to u 25. minutu preko Ratkova, koji je krunisao bolji ulazak u meč ekipe iz Bačke Topole. Sa ovim rezultatom se i otišlo na pauzu, iako smo videli opasne šanse na obe strane. Početak drugog poluvremena je priprao gostima sa Banovog brda, koji su u 50. minutu došli do izjednačenja nakon udarca iz ugla, a najviši u skoku bio je Drezgić.

Do kraja meča nismo videli nijedan pogodak, ali tempo nije opadao, pa su tako šanse stvarali i domaći i gostujući fudbaleri, a najzapaženiji bili su Luka Ilić i Đakovac kod domaćina, dok su kod gostiju najagilniji bili Vladimir Lučić i Kovač.

Standings provided by Sofascore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter