0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

NOVA AKCIJA U MERKURXTIPU: Cashback je sada tri puta jači – saznajte o čemu se radi!

Objavljeno: 22.10.22 u 10:00

Promaši i zaradi tri puta više

Cashback je, od svog pojavljivanja, poneo titulu veoma korisne stvari za sve u svetu klađenja jer opšte je poznato da je u tom svetu rečenica „pao sam na jedan par“ jedna od najčešće izgovorenih. Cashback je upravo tu da nagradi i jedan promašaj i jednostavno pruži šansu za popravni. Može da donese i zaradu, u zavisnosti od visine kvote pogođenih parova na tiketu i može da ode do sjajnih 100 puta od visine uplate.

MerkurXtip je očekivano otišao korak dalje i do 18. decembra će svi Cashback tiketi vredeti tri puta više. Akcija „Triput jači Cashback“ počela je pre nedelju dana i već na startu pobrala simpatije jer svakome kome jedan par stane na put, Cashback je svakako tu, a pošto je tri puta veći, doneo je i nekoliko sjajnih tiketa koje smo videli u ranoj fazi ove akcije.

Jedan od primera je svima zapao za oko. Na tiketu je bilo 24 para i ukupan dobitak je bio nešto više od 1.400.000 dinara (na uplatu od 300 dinara), ali se isprečio jedan par. Monako nije uspeo da pobedi kod kuće Lorijen i Cashback je trebao da bude vredan 30.000, ali je ipak igraču došlo sjajnih 90.000 dinara. Složićete se, nije mala nagrada za promašaj, a ponavljamo, ova akcija u MerkurXtipu trajaće do 18. decembra.

Navikli smo već na sjajne akcije i promocije MerkurXtipa, ali ova je veoma popularna, posebno u trenutku kada je ponuda ogromna i lako može da se desi da favoriti ne ispune očekivanja. U slučaju da se to desi, Cashback je tu, ali ovaj u MerkurXtipu je trostruko vredniji od svih ostalih. Sa stanovišta igrača, mislimo da ne treba previše razmišljati već uvek izabrati bolju opciju.

Poslovično je ovo pravo vreme za sve one koji vole da odigranim tiketom podgreju atmosferu i pojačaju doživljaj praćenja sporta jer su sve najjače fudbalske lige u punom jeku, košarkaška ponuda je neverovatna jer je, uz Evroligu koja se zahuktava, počela i NBA liga što, pored ponude za utakmice, podrazumeva i ponudu za igrače na koje su veoma ponosni u MerkurXtipu. Naravno, tenis, odbojka, rukomet i svi ostali sportovi su u ponudi, a načuli smo da se nešto opasno sprema za Svetsko prvenstvo u fudbalu, ali o tome ćemo neki drugi put.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter