0
Evropske lige

Foto: Youtube/Screenshot

KAKVA UTAKMICA: Inter slavio u goleadi, Jović pogodio! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.22 u 22:57

Neverovatan meč smo gledali u Firenci, delovalo je da će Jović doneti veliki bod Fiorentini, a onda nesvakidašnja meča i slavlje Intera rezultatom 4:3.

Krenulo je furiozno što se tiče Intera, koji je na teren izašao u žutim dresovima, pa je tako već u 15. minutu na semaforu pisalo 0:2. Za to su bili zaslužni Barela, koji je pogodio već u 2. minutu kao i Lautaro Martinez. Do kraja prvog poluvremena videli smo još jedan gol, a sa bele tačke za domaćina je bio precizan Artur Kabral.

U drugom poluvremenu, protivnici su zamenili uloge, pa smo tako gledali veliku inicijativu Fiorentine. Prvo je ušao Luka Jović u 52. minutu, a onda Ikone u 60. postigao itekako efektan pogodak u solo akciji. Zatim u 73. minutu, dosuđen je penal za Inter, a neumoljiv je bio Lautaro Martinez za 3:2.

U samom finišu meča, na teren je ušao Aleksa Terzić, koji je pokazao zašto Fiorentina ne želi da ga pusti da ide iz kluba. Inicijativa domaćina isplatila se u 90. minutu. Korner je izveo Terzić, loptu glavom spustio Milenković, a Luka Jović na maestralan način zatresao mrežu Intera, za 3:3 i svoj drugi gol u Seriji A. Nešto na šta smo ga navikli dok je nastupao za Ajntraht iz Frankfurta.

Kada je delovalo da će se utakmica završiti ovim rezultatom, neshvatljiva greška desila se defanzivi domaćina, kada je Venuti umesto u korner iz peterca loptom napucao Mihtarjana koji je sticajem okolnosti pogodio za velikih 4:3 i još veća tri boda koja Inter nosi u Milan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter