0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManCity

HALAND NASTAVIO SA GOLOVIMA: Siti rutinirao Brajton, Everton bolji protiv Orlova!

Objavljeno: 22.10.22 u 17:56

Fudbaleri Mančester sitija su na svom Etihadu dobili ekipu Brajtona i tako se vratili na pobednički kolosek nakon poraza na Enfildu. Konačan rezultat je bio 3:1.

Golgeterski niz, nakon kraće pauze, nastavio je Erling Haland koji je postigao dva pogotka. Prednost je Građanima doneo već u 22. minutu, da bi u finišu poluvremena sa bele tačke duplirao prednost svog tima. Leandro Trosar je na startu nastavka smanjio rezultat, ali je 15 minuta pre kraja Kevin de Brujne rešio sve dileme oko pitanja pobednika.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Na Gudisonu je Everton bio bolji od Kristal Palasa i tako upisao novi trijumf u prvenstvu, a rezulat je bio 3:0. Karamele su povele preko Dominika Kalverta-Luina u desetom minutu. Za drugi pogodak se čekao istek sat vremena igre, kada je Entoni Gordon bio precizan, da bi Dvajt Meknil u samoj završnici postavio konačan rezultat.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter