1
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

GRINOV BRUTALAN ZAHVAT NA JOKIĆU PA IZVINJENJE: U jednom momentu ga je i odgurnuo! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.22 u 13:14

Nikola je uzvratio, ali fantastičnom igrom.

Najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić, dominirao je u pobedi njegovog Denvera nad aktuelnim šampionima NBA lige Golden Stejt Voriorsima. Nagetsi su slavili sa 128:123, a srpski reprezentativac je zabeležio tripl dabl sa 26 poena, 12 skokova i 10 asistencija.

Ipak, jedan detalj pri kraju ovog susreta, izazvao je posebnu pažnju javnosti. naime, Jokić je naravno, bio glavna meta odbrane Voriorsa, nisu ga štedeli, posedbno Drejmond Grin koji je poznat kao jedan od najprljavnijih igrača u ligi.

Grin je na 6.6 sekundi do kraja meča, faulirao Jokića, tako što ga je u padu obgrlio, a jednim delom je i pao preko njegovog kolena. Pri kraju kontakta, Grin je i odgurnuo Jokićevu nogu, dok srećom, Srbin nije povređen.

Posle ovog faula, košarkaš Golden Stejta je uputio izvinjenje centru Nagetsa, a da li je sve bilo namerno, procenite sami.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter