4
Evroliga

Branko Lazic (R) and Andrew Andrews during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVROLIGA OVO NE PAMTI: Branko Lazić zaista ima nevidljivu statistiku!

Objavljeno: 22.10.22 u 12:18

Ne treba zaboraviti šta on donosi na terenu.

Crvena zvezda je u 4. kolu Evrolige doživela novi poraz, ovog puta od Reala iz Madrida rezultatom 72:56, a mnogi su se začudili kada su videli statistiku Branka Lazića. On je proveo 17 minuta na terenu, a za to vreme, nije zabeležio niti jedan poen, skok, asistenciju, ukradenu loptu, blokadu, a čak ni faul.

Kapiten Zvezde uvek pruža svoj maksimum na terenu, radi daleko više od onoga što se i može videti u statistici, a to nikako ne treba zaboraviti. Lazić je već duži niz godina jedan od najboljih defanzivaca Evrolige, dok je svom timu pravi kapiten i primer odnosa igrača prema dresu Crvene zvezde.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Lazić ove sezone igra oko 22 minuta u proseku, a beleži 3.2 poena, 3 skoka i 0.5 asistencija po utakmici.

Naredni meč u Evroligi, Crvena zvezda će igrati protiv Bajerna iz Minhena u Beogradu. Biće to susret dve ekipe koje do sada nemaju nijedan trijumf u najjačem takmičenju u Evropi, pa se sigurno očekuje velika borba.

0
0

4 Komentara

  1. CUDO NEVIDJENO,KAKAV IGRAC TAKAV I KLUB,ODKAKO POSTOJE IMA I TAJ KLUB U TOM TAKMICENJU ISTU STATISTIKU.VADI JIH TO STO SU MLAD KLUB.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nepismen i jadan, ali to je možda i zbog kompleksa, znam da nije lako saginjati se za ostatke već godinama, ali niste ništa drugo ni sazlužili.
    I tvoj patlidžan je ugašen, davno.
    Samo što je vama grobosima lakše ovako izgleda da se vadite

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. Ima ‘nevidljivu statistiku’ poput ovog kk plaqiyata ugasene kk Coor***VE, koja je po vama demagozima i spin maystorima u najmanju ruku vec nekoliko puta osvayala EL, verovatno je kk Coor***VA 9 puta bila SAMPION EL, A NE ZELJKO OBRADOVIC..???!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..samo tako Lazo nastAVi, sa nevidljivom statistikom i da CVRSTO DRZIS..POSLEDNJU POZICIJU (18cm) SVOM RAS PALOM KK U EL..ok..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter