0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-SEMI FINAL-Novak Djokovic (SRB) v Karen Khachanov (RUS) Beograd, 23.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

EVO GDE NOVAK ĐOKOVIĆ POČINJE NAREDNU SEZONU: Organizatori ga ponosno predstavili!

Objavljeno: 22.10.22 u 13:32

Ovo će mu biti prva stanica.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, krajem godine će nastupiti na turniru Svetske lige koji se igra u Dubaiju. Njega ćemo moći da gledamo od 19. do 24. decembra. a ovo će biti početak sezone i uvertira za turnire u Australiji, pod uslovom da mu tamo dozvole ulazak.

– Ponosno objavljujemo jednog od najvećih igrača koji su igrali na ovom turniru, Novak Đoković završiće svoju sezonu 2022. u Dubaiju ove godine na Svetskoj teniskoj ligi, najavili su organizatori učešće Novaka Đokovića.

Na ovom turniru, učestvovaće 16 tenisera i teniserki, a oni će biti podeljeni u 4 grupe, dok će na programu biti singlovi i miks dublovi.

Pored Đokovića, igraće još i Saša Zverev, Dominik Tim, Feliks Ože-Aljasim, Gael Monfis, Grigor Dimitrov, Nik Kirjos, Iga Švjontek, Arina Sabalenka, Paula Badosa, Bianka Andresku, Elena Ribakina…

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter