6
Evroliga

Zoran Moka Slavnic Sahrana Dragoslav Sekularac Seki 10. Januar 2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

„ČOVIĆ ME NIJE POSLUŠAO, BILO BI MU BOLJE“: Moka Slavnić o savetima i večitim u Evroligi!

Objavljeno: 22.10.22 u 18:43

Legendarni srpski košarkaš, Zoran Slavnić, poznatiji kao Moka, u razgovoru za MaxBet Sport govorio je o brojnim temama, a prvenstveno o nastupima Crvene zvezde i Partizana u Evroligi, i ističe da bi uz njegove savete bili mnogo bolji rezultati.

Gledajući tu Evroligu kroz Zvezdu, naravno, pošto je Partizan nije igrao osam godina, stalno se isto dešava. Između 12. i 16. mesta, način kupovine igrača, menjaju se treneri… Čak sam i Nebojši Čoviću predložio, inače on mene puno ceni, ali nikada ne prihvati moj predlog, da umesto sedam ili osam igrača dovede dva ili tri prava i bolje da tu 50 odsto novca ode na prave asove – rekao je čuveni košarkaš, da bi nastavio:

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

Da napomenem, neki ne mogu da se dovedu, znam kako funkcioniše tržište, ali ova masovna dovođenja i u Zvezdi i Partizanu… Ne želim da umanjim vrednost igrača koji su došli, ali mislim da su morali, pogotovo Zvezda, da dovede manje njih, ali sa većim kvalitetom. Obično biva da ne ispadne ništa kada se dovede masa polovnjaka ili srednjaka – rekao je popularni Moka na račun velikog broja pojačanja.

0
0

6 Komentara

  1. Zamolio bih ove stručnjake, koji pričaju o našim mladim igračima, da mi nabroje 10 naših mladih igrača? Nekada su mladi dolazili u Partizan i Zvezdu, sada je tu Mega i Miško. Svi iole kvalitetni mladi su kod njega, i odatle ih šalje u NBA ili gde već. Zašto mladi Jović nije odigrao 2-3 sezone u EL u Partizanu ili Zvezdi? Pitajte Miška…. Veće pare su u NBA….

    0
    0
    Odgovori
    • Vidis da ne znas. Bas ne znas. Niko nece da da nekome kvalitetnog mladog igraca pa da mu posle neko pod izgovorom mlad je ne moze se sa njim igrati evroliga objasnjava zasto nije dobio ni 5 mijuta po utakmici. Zato su ti svi u Megi sto je uzas samo po sebi jer Mega oravi kvalitetne individualce nikako timske igrace i šampione. Jednostavno u Megi nema pritiska da moraš da pobediš da treba da se boriš za trofeje. To Miška ne zanima. I zbog toga mi nećemo dugo imati kvalitetnog igrača u reprezentaciji

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter