1
Košarka

Nenad Krstic Kosarkaski savez Srbije KSS Skupstina 14.12.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ZEMLJOTRES U KS SRBIJE: Nenad Krstić odlučio da se povuče!

Objavljeno: 21.10.22 u 12:45

Kao grom iz vedra neba!

Nenad Krstić, dosadašnji potpredsednik za mušku košarku Košarkaškog saveza Srbije, od danas više neće obavljati tu funkciju.

On je kako stoji na sajtu KSS ovu odluku doneo iz privatnih razloga.

Želeo bih da se zahvalim svima u Savezu na ukazanom poverenju i izvanrednoj saradnji koju smo do sada imali. Ipak, usled privatnih obaveza koje mi sada već oduzimaju previše vremena, doneo sam odluku da se povučem sa mesta potpredsednika KSS i to mesto prepustim nekom drugom. Ovom prilikom bih poručio da je za mene pre svega bila čast da nakon karijere profesionalnog igrača služim našoj košarci kroz rad u KSS i na taj način ovoj igri vratim makar delić onoga što mi je u životu dala. – rekao je Krstić.

Nenad Krstic Kosarkaski savez Srbije KSS Skupstina 14.12.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

U Košarkaški savez ušao je u avgustu 2019. godine. Tada je postavljen za direktora mlađih selekcija. Od decembra 2020. do danas obavljao je funkciju potpredsednika KSS za mušku košarku.

Kao igrač, sa reprezentacijom je osvojio dve srebrne medalje. Prvu, sada već davne, 2009. godine na Evrobasketu u Poljskoj, a druga je došla pet godina kasnije na Mundobasketu u Španiji.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

  1. Srecno Krle, a umesto tebe dolazi Sasa Pavlovic, jbg. KO ako ne ON da pomogne KKS..ima sopstveni kapital, znaci do novca mu nije stalo, cestit i hrabar do koske, znaci sve full…?!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter