0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SIMO KRUNIĆ ZA HS: ‘Očekujem da igrači ginu na svakom meču! Verujem da možemo do bodova!’ (FOTO)

Objavljeno: 21.10.22 u 22:16

Iskusni stručnjak se vratio u Surdulicu!

Treća sreća! Poznati srpski trener, Simo Krunić, u petak je započeo svoj treći mandat na klupi Radnika iz Surdulice. Ekipa sa juga naše zemlje nalazi se na samom začelju tabele, sa skromnim učinkom od pet osvojenih bodova, pa se cilj koji se nalazi pred Krunićem i stručnim štabom nameće sam. Iskusni strateg, koji je u Radnik stigao u duetu sa asistentom Nikolom Stankovićem, pokušaće da ‘probudi’ tim, koji bez ikakve dileme poseduje kvalitet za nastup u elitnom rangu srpskog fudbala.

Simo unapred ne obećava mnogo, ne želi da garantuje uspeh, ali čvrsto veruje da će uspeti da pomogne svom timu. Stručnjak, koji je između ostalih predvodio Čukarički, Jagodinu, OFK Beograd i niški Radnički, svestan je nezahvalne situacije u kojoj se Radnik nalazi.

SK: Prethodne dve saradnje između kluba i mene bile su uspešne. U oba navrata borili smo se za opstanak, a nadam se da će nam to poći za rukom i ovog puta. Nemamo mnogo vremena za priču jer nas očekuje veliki posao. Daleko je u ovom trenutku pričati o opstanaku u ligi, s obzirom na deo sezone, ali jasno je da su nam bodovi neophodni. Smatram da je ovaj sastav sposoban da osvaja bodove. Od momaka očekujem da ‘poginu’ na svakom meču, da pruže svoj maksimum.

FOTO: STARSPORT

U ponedaljak, u terminu od 16 časova, Krunić će prvi put predvoditi Radnik na meču Mozzart bet Superlige Srbije protiv Mladosti GAT.

SK: Pred nama je težak meč. Prvenstveno je od velikog značaja da ne izgubimo. Sigurno je da će protivnik preuzeti inicijativu s obzirom da se igra na njihovom terenu. Beže nam pet bodova i ne bi bilo dobro da se odvoje na +8. Odlikuje ih kvalitetna ofanziva! Mladi Radulović je jedan od najvećih bisera u ligi. Izdvojio bih još Vidakova, Popovića, Arsića i Dimitrova – poručio je iskusni trener u razgovoru za HotSport.


Standings provided by Sofascore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter