0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ DOBIO KLJUČNO POJAČANJE U PANATINAIKOSU: Govorio je da mu ne treba takav tip igrača, ali je ipak potpisao!

Objavljeno: 21.10.22 u 20:49

Biće jedan od glavnih igrača.

Američki košarkaš Dvejn Bejkon, potpisao je ugovor sa Panatinaikosom, koji trenira Dejan Radonjić, bivši strateg Crvene zvezde. Nekadašnji košarkaš Monaka, nadao se ugovoru u Los Anđeles Lejkersima, ali je ipak završio u Atini.

Podsećamo, ranije su kružile glasine da bi upravo mogao da potpiše za Panatinaikos, ali je Dejan Radonjić prokomentarisao te navode, rekavši da njemu treba drugačiji tip igrača. Ipak, sada je jasno da će Bejkon nastupati za grčkog velikana u naredne 2 godine, što je objavljeno i na zvaničnom profilu kluba.

Čuo sam o nešto oko toga. Bilo je nekih glasina, ali smo razgovarali o tome šta je timu potrebno. Gradimo novi tim sa novim igračima i želimo igrača koji koji će povećati konkurenciju na krilnom centru. Bejkon ima drugačiji profil od onoga što nam je potrebno. “Istovremeno, ne znam zašto je i dalje slobodan igrač. Za nas je važno da razmotrimo sve za svakog igrača – rekao je Radonjić tada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter