0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NEUMORNI LESOR: ‘Ne mogu da se žalim, igram Evroligu u dvorani gde stalno ima preko 10.000 ljudi!’

Objavljeno: 21.10.22 u 17:20

Definitivno neko od koga u mnogome zavisi igra Partizana.

Partizan je juče pred svojojm publikom deklasirao ekipu Virtusa. Balša Koprivica još uvek nije dostigao traženi evroligaški nivo, pa posao centra u potpunosti obavlja Matijas Lesor. Francuski košarkaš je odigrao već veliki broj minuta, što za njega nije problem.

‘Ljudi me stalno pitaju da li sam umoran.. Ne mogu da se požalim. Igram Evroligu u dvorani u kojoj stalno ima preko 10.000 navijača. Nisam umoran, niti imam nameru da prigovaram zbog velike minutaže. Volim košarku. Želim da budem na parketu. Spreman sam za sve izazove, zdrav sam.’ – reči su francuskog centra, da bi potom istakao i koliko je zadovoljan pobedom.

FOTO: STARSPORT

Sve je bilo drugačije. Otvorili smo utakmicu na pravi način, ali za razliku od prethodna dva susreta, zadržali smo fokus i energiju. Nismo dopustili protivniku da napravi seriju i na kraju smo pobedili.’ – zaključio je Matijas.

Lesor ove sezone na četiri uvodna meča Evrolige beleži 13.5 poena, 8.8 skokova uz 70% iz igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter