0
Evroliga

Branko Lazic Crvena zvezda - Buducnost, ABA liga, Beograd, Srbija 10.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LAZIĆ NAJAVLJUJE BORBU U MADRIDU: „Sigurno nećemo izaći sa namerom da se predamo!“

Objavljeno: 21.10.22 u 13:55

Težak zadatak pred crveno-belima.

Srpski predstavnici do sinoć su bili bez pobede u novoj sezoni Evrolige. Ipak, taj negativan niz prekinuo je Partizan pobedom nad Virtusom u Beogradu.

Sada se čeka Crvena zvezda i njihova prva pobeda. Međutim, crveno-beli danas igraju na jednom od najtežih gostovanja i protiv jednog od najjačih timova u Evropi. Real će od 20.45 časova u WiZink centru biti domaćin šampionu AdmiralBet ABA lige.

Pred ovaj duel za medije je pričao kapiten Zvezde, Branko Lazić.

Prvo duplo kolo Evrolige, znamo ime, rejting i kvalitet protivnika, ali sigurno nećemo izaći na teren sa namerom da se predamo, već da odigramo dobru utakmicu, i ako se ukaže šansa dođemo do rezultata. Nismo još kompletni, polako sklapamo tim posle povreda, ni raspored koji je izuzetno težak na startu EL sezone nam ne ide u prilog. Ali, idemo korak po korak, očekuje nas još mnogo utakmica i potrebno je malo strpljenja da budemo na nivou koji svi želimo. – započeo je kapiten.

Branko Lazic reacts during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zatim se osvrnuo i na Real koji je na skoru 1-2 nakon tri kola.

O Realu ne treba trošiti reči, izvanredna ekipa, jedan od favorita za trofej, ekipa pokrivena na svakoj poziciji od bekova do centara. Želimo da odigramo čvrsto, angažovano i da vidimo zašta će to biti dovoljno u ovom trenutku. – zaključio je Lazić.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter