0
Evropske lige

Foto: Twitter/@FabrizioRomano

KLOP OTKRIO DA SE ČUO SA DŽERARDOM: Mislim da je razočaran! (FOTO)

Objavljeno: 21.10.22 u 20:00

Atson Vila nije na najbolji način otvorila sezonu, a kada stvari loše krenu, prvo što može da se uradi da bi se poboljšala situacija, jeste smena trenera.

Poraz od Fulama je bio samo samo kap koja je prelila čašu, pa je tako legenda Liverpula, kao i engleskog fudbala, Stiven Džerard dobio otkaz.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Razgovarali smo nakon njegove smene, razgovarali smo telefonom. Ne mogu ništa da kažem o njegovom emotivnom stanju, ali mislim da je razočaran, s obzirom na njegove ambicije“ nedavno je izjavio Jirgen Klop, kojem ovo nisu bile jedine reči za Stivi Džija:

„Ali za njega ne treba brinuti, on razume da se takve stvari događaju. Od kako je završio igračku karijeru, uvek je radio.“ zaključio je ipak, Liverpulov stručnjak.

Džerard je pre Aston Vile vodio i Glazgov Rendžers, kojem je posle deset godina vratio naslov prvaka države u sezoni 2020/21.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter