3
Evroliga

Head coach Vladimir Jovanovic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOVANOVIĆU ŽAO IGRAČA: Nisu zaslužili da izgube meč sa 16 razlike – moramo da promenimo neke detalje!

Objavljeno: 21.10.22 u 22:59

Real je jednostavno bio bolji.

Crvena zvezda je zabeležila i četvrti poraz od starta Evrolige, a ovog puta, srpskog šampiona je savladao Real iz Madrida sa 72:56. nakon ovog susreta, medijima se obratio Vladimir Jovanović, koji je istakao da je iza tima težak period i da ima još 55 mečeva.

Potom je istakao da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi 16 razlike, kao i da tim mora da se fokusira na neke detalje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Težak period je iza nas. Ali, tek je početak sezone. Imamo još 55 utakmica. Nema razloga da patimo previše. Imali smo težak raspored u prva četriri kola. Mekano smo krenuli u ovaj meč i to je bio ključ Imali smo priliku da se vratimo, ali nismo. Žao mi je mojih igrača jer nisu zaslužili da izgube ovaj meč sa 16 razlike – počeo je Jovanović i dodao:

– Moramo da se fokusiramo na male detalje. Uvek sam ponosan na njih, ali moramo da promenimo neke male detalje.

0
0
3 Komentara
  1. S VA KA ‘promena’ je ooodlicna, posebno PROMENA „PROFESIJE“, tj. pod oznakom „HITNO“, od ‘kosarkasa u pokusayu’ po UBRZANOM „KURSU“ prekvalifikovati ih u LIMARE, da qazda Fabrike bar NEKE KORISTI IMA OD „njih“…?!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..kako se ON toga nije ‘setio’, pomogao sam mu savetom po ko zna koji put, ALL’ sVAka ‘ideja’ se posebno naplacuje, ok..?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter