0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUŠAN ĐORĐEVIĆ PRED VOJVODINU: Od ekipe tek očekujem da prikazuje bolje partije! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.22 u 18:53

Jako teške zaostale utakmice imali su Vojvodina i Napredak, tačnije, najteže moguće, protiv večitih rivala, a upravo će u ponedeljak igrati jedni protiv drugih.

Napredak je pružio odličan otpor Partizanu u Beogradu i izgubio rezultatom 1:0, golom Vujačića. Sa druge strane, Vojvodina je na svom terenu poražena od Zvezde, a rezultat na kraju meča, bio je 2:0 u korist šampiona Srbije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ove dve ekipe će odmeriti snage u ponedeljak u okviru 16. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a šef stručnog štaba Napretka se u obraćanju medijima prvo dotakao meča koji je na programu bio u četvrtak na stadionu JNA:

„Utisci su još sveži, ostaje žal što neke situacije nismo kvalitetnije rešili. Svesni smo da smo se suprotstavili ekipi koja igra najbolji fudbal u ligi. Primili smo gol u trenucima kada smo izlazili iz pritiska Partizana. Posle toga smo uspostavili igru, pretili, pogodili stativu, lopta se našla na gol liniji. U drugom poluvremenu smo još bolje izgledali, kontrolisali meč, u nekim momentima čak i pritisnuli Partizan. Ipak, sada moramo da okrenemo glave i da se koncentrišemo na meč u ponedeljak“ započeo je Dušan Đorđević, a zatim naglasio da očekuje drugačiji meč od onoga u prvom kolu:

„Prvi krug šampionata je brzo prošao, dosta igrača smo promenili od utakmice u Novom Sadu, isto kao i Vojvodina. Za oba rivala naredni meč ima ogroman značaj. Vojvodina je, posle furioznog starta, upala u lošu seriju, mi smo se, nakon slabog početka, podigli i uzeli u poslednje vreme jako bitne bodove. Nadam se da smo napravili ozbiljan tim i verujem da iz dana u dan izgledamo sve bolje. Od ekipe tek očekujem da prikazuje bolje partije, posebno posle zimskih priprema“ istakao je, ali zatim rekao da ne zna da li će moći da računa na igrače koji se oporavljaju od povreda:

„Danas čekamo izveštaje za Đekovića i Jovanovića, pa ćemo znati uskoro da li ih imamo u rosteru za ponedeljak. Posao trenera je da od igrača kojim raspolaže izvuče maksimum. Trudimo se da ne potenciramo probleme, već da ih rešimo“ zaključio je Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter