0
Evropske lige

Foto: Twitter/@ManCity

BIVŠI FUDBALER LIVERPULA O SITIJU: Imaju najboljeg trenera, najboljeg napadača i najboljeg veznjaka na svetu!

Objavljeno: 21.10.22 u 18:18

Mančester Siti je u vikendu za nama izgubio od Liverpula na Enfildu golom Mohameda Salaha i zbog toga zaostaje za Arsenalom četiri boda na tabeli.

Pored ovog meča, u kom Građani nisu pokazali puno toga, možemo reći da suvereno vladaju Ostrvom već dugi niz godina, jer imaju najveći kontinuitet od svih timova i lako se nose sa pritiskom na „manjim“ utakmicama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Upravo nekadašnji fudbaler Liverpula, a sada poznati fudbalski kritičar, Džejmi Karager, istakao je da je Siti trenutno najbolji klub na svetu:

Mančester Siti ima najbolju ekipu na svetu. Imaju najboljeg trenera, najboljeg napadača i najboljeg veznjaka na svetu“ započeo je bivši štoper Redsa, pa nastavio:

„Bez ogromnih ulaganja bili bi osrednji klub Premijer lige. Zašto su toliko opsednuti time? Uživaju u tome. Bolje je biti na vrhu nego zaostajati u sredini.“ zaključio je Džejmi Karager. Naravno, već ste shvatili da je mislio na Pepa Gvardiolu, Kevina De Brujnea i Erlinga Halanda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter