0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČIĆ: ‘Ako uđem u avion stižemo do polufinala u Kataru! Nema tamo neko jači od nas, samo Brazil!’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.22 u 23:08

Zanimljiva prognoza predsednika uoči Svetskog prvenstva u Kataru!

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, gostovao je večeras u emisiji ‘Prva tema‘ na TV Prva. Govorio je prvi čovek naše zemlje o brojnim važnim i aktuelnim temama, a na samom kraju emisije osvrnuo se na učešće reprzentacije Srbije na Svetskom prvenstvu Kataru.

Voditeljka je upitala Vučića da li će ući u avion pred put u Katar, a predsednik je odgovorio u duhovitom maniru.

-To ću da vidim po svom nosu. Ja ne idem na utakmice da ne bih bio maler. Jedini put sam ušao u avion kada smo igrali protiv Portugala. Poželeo sam im pobedu u revanšu i rekao sam im da se bore i pobede. Kada smo primili prvi gol počeli su da pričaju kako sam maler. E kad smo pobedili onda su brisali sve postove. Moj nos je kao od dobrog terijera. Ako uđem u avion verujem da ćemo da napravimo dobar rezultat – rekao je predsednik i dodao:

Šalim se, ali stvarno verujem u našu reprezentaciju. Oni su uspešni, strašni momci. Verujem u Dragana Stojkovića, u rukovodstvo, oni će ići na pobedu, boriće se, daće sve od sebe. Ja ih vidim u četvrtfinalu, polufinalu. Nema tu ko jači od nas, sem Brazila. Samo je Brazil objektivno jači. Ovo sve sa kim se ukrštamo, Portugal, Marko, Španija, Hrvatska, nema tu neko jači od nas. Sa svima možemo da igramo, uvek može da se desi nešto, ali sa svima možemo. Piksi je čovek pobednik! – kazao je Vučić u razgovoru za Prva TV.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter