0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA I ZVEZDA DANAS IGRAJU DERBI: Beograđani ne znaju za poraz na Karađorđu više od 9 godina! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.22 u 10:21

Crvena zvezda gostuje Vojvodini na Karađorđu sa početkom u 18 časova i 55 minuta u meču zaostalog petog kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Ova utakmica trebalo je da se odigra sedmog avgusta, ali je odložena zbog puta crveno-belih u Jermeniju, na revanš meč trećeg kola kvalifikacija Lige šampiona protiv Pjunika. Direktan prenos duela novosadskih i beogradskih crveno-belih možete pratiti na programu Arena Sport Premium 1. Takođe, studio pred, za vreme i nakon meča možete gledati na Zvezda TV-u, kao i na njihovom jutjub kanalu.

Ove dve ekipe su u prošloj sezoni koplja ukrstile tri puta, Zvezda je slavila dva puta, dok je u okviru prvog kola plen bio podeljen. Taj remi bez pogodaka na startu sezone je mogao da košta crveno-bele i titulu šampiona Srbije, jer do trinaestog marta, Crvena zvezda nije bila na vrhu tabele domaće lige.

Drugi put u prethodnoj sezoni, Vojvodina i Zvezda su se sastali na Karađorđu, sedmog novembra prošle godine, a Beograđani su nakon preokreta slavili rezultatom 2:1. Na poluvremenu je Stara dama imala minimalnu prednost, jer je sopstvenu mrežu zatresao Dragović. U drugom delu igre došlo je do preokreta, a prvo je Pavkov poravnao rezultat, a onda je pobedu Crvenoj zvezdi doneo Dragović, koji se iskupio za svoju grešku.

U poslednjem duelu ove dve ekipe su se sastale u četvrtom kolu plej ofa prošle sezone, a Zvezda je odnela sva tri boda sa Karađorđa na veoma rutinski način. Rezultat meča bio je 3:0, Katai je bio precizan dva puta, dok je jedan gol dao Seku Sanogo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter