0
Evropske lige

Foto: Twitter/@AFCAjax

TADIĆ OTKRIO KADA ĆE ZAVRŠITI KARIJERU: Pričao i šta će raditi nakon nje! (FOTO)

Objavljeno: 20.10.22 u 11:11

Kapiten reprezentacije Srbije i Ajaksa, Dušan Tadić, govorio je o mnogim temama u jednom podkastu u Holandiji i pričao o dosta zanimljivim temama.

Tadić je na poslednjem meču holandskog prvenstva postigao gol i upisao asistenciju, pa je na pravi način odgovorio kritičarima, među kojima prednjači Vesli Snajder. U podkastu je kapiten naše reprezentacije pričao i kada će prestati da igra fudbal, kao i čime bi voleo da se bavi nakon karijere:

„Ne znam šta će biti u budućnosti, ali važno će mi biti da se bavim poslom koji će da me ispunjava, da mi bude zabavan“, počeo je Tadić, pa nagovestio kada će završiti karijeru:

Fudbal ću igrati dok budem imao mogućnost da se zabavljam. Tako da sam trenutno fokusiran samo na to. Kasnije ćemo videti. U principu, želeo bi da budem trener. Da li bi voleo da vodim Ajaks? Da, naravno. Ali prvom moram da naučim toliko toga, pa tek onda da sednem na klupu“ istakao je, a onda je govorio o Amsterdamu:

„Nije preveliki, sjajan je grad. Doduše, ponekad se dešavaju stvari koje te teraju da se sklanjaš… Ali uglavnom to je divan grad. Uvek sam govorio da želim da živim u gradu iz kojeg je moj klub. Ne bi mi bilo normalno da igram za Ajaks, a živim negde drugde. Moram da živim u Amsterdamu“ naglasio je Tadić, a za kraj otkrio šta će od svog velikog iskustva preneti deci:

„Sve je važno. A najvažnije je da radite. Kada završim karijeru i pogledam se u ogledalo hoću da mirne duše mogu da kažem kako sam uradio sve što je bilo do mene. Svaki dan sam se davao za svoj tim i za sebe. To je najvažniji osećaj“ zaključio je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter