0
Evropske lige

Foto: Twitter/@realmadrid

REAL PREGAZIO ELČE: Da nije bilo VAR-a, rezultat bi bio 6:0! (FOTO)

Objavljeno: 20.10.22 u 00:01

Pobeda u El Klasiku je dala vetar u leđa Kraljevskom klubu koji se prošetao kroz Elče i slavio rezultatom 3:0.

Deseto, vanredno kolo došlo je u pravi momenat za Real Madrid, koji je u vikendu za nama savladao najvećeg rivala rezultatom 3:1, ali i za njegovu devetku, Karima Benzemu, koji je dobio priznanje za najboljeg igrača u 2022. godini u vidu Zlatne lopte.

Upravo je Benzema bio akter prvog većeg uzbuđenja, odnosno sporne situacije u 6. minutu, kada je zatresao mrežu, ali je on nakon reakcije VAR sobe poništen. Nije dugo Realu trebalo da postigne regularan pogodak, a to je učinio Federiko Valverde već u 11. minutu. U 27. minutu, novo uzbuđenje, ali i novi poništen gol, ovoga puta strelac je bio Alaba.

U prvom poluvremenu smo dakle videli jedan priznat i dva poništena gola, dok je u drugom bilo obrnuto. Videli smo poništen pogodak, ponovo Benzemi u 61. minutu. Međutim, osvajač Zlatne lopte se naljutio pa je postigao regularan pogodak u 75. na asistenciju Rodriga. Konačan rezultat, u finišu meča postigao je Asensio, ponovo na asistenciju Rodriga.

U ostalim mečevima Primere odigranim u sredu rezultati glase ovako:

Kadiz – Real Betis 0:0
Real Valjadolid – Selta Vigo 4:1
Real Sosijedad – Majorka 1:0

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter